Blogikirjoitukset

Elämä on kääntynyt ylösalaisin

Kanelin jälkeen en ole kirjoitellut oikeastaan mitään. Minulla meni aikaa toipuessa Kanelin kuolemasta, mutta eteenpäin kuitenkin on menty ja elämä on kääntynyt ylösalaisin ihan positiivisessa merkityksessä.

Huhtikuussa perheeseemme tuli Niebla. Ihana ja rakastettava rescuekoira Espanjan katukoirien kautta. Niebla on niin täynnä rakkautta ja näyttää sen myös. Hän tykkää olla lähellä ja aamulla hellästi pikku nuolaisulla haluaa herättää minut. Niebla on sulattanut sydämeni Kanelin kuoleman jälkeen, vaikka ajattelin että en halua enää uutta koiraa ja en voi rakastaa toista koiraa kuten Kanelia. En sano, että en ikävöisi vielä Kanelia, mutta ajanmittaan alkaa helpottaa.

Syksyllä sitten onkin elämä muuttunut. Olen aloittanut opiskelijaelämän. Olen HEOssa opiskelemassa visuaalinen journalismi ja valokuvaus-linjalla eli jotain aivan uutta. Nyt kun lapset ovat kasvaneet aikuisiksi ( jopa kuopus sai kirjoitukset läpi keväällä) on tullut aika ajatella itseäni ja mitä minä haluan elämältäni. Tätä, jotain aivan uutta ja mielenkiintoista elämääni.

Opiskeluni myötä olen koulutyönäni joutunut tekemään YouTube-kanavan ja vlogia. Niin, alussa en edes tiennyt mitä se on mutta nyt tiedän ja lasteni sekä lastenlasteni myötä häpeässä olen vloggaaja. Tästä eteenpäin minulta tulee sekä kirjoitettua blogia sekä vlogia ( olen oppinut uuden hienon sanan). Kunhan vielä opin editoimaan GoPron, niin minähän olen ihan pro vloggauksessa tai sitten en. Nämä kaksi YouTube-kanavaa minulta löytyy ja jos haluat seurata räpiköimistäni opiskelussa ja vloggauksen ihmeellisessä maailmassa, niin käy tilaamassa itsellesi kanavat

Tästä löytyy vlogini:

https://www.youtube.com/channel/UCkIyb-Te7fWgA8B4OW0ZENQ?view_as=subscriber

https://www.youtube.com/channel/UCOQQxiWdLcDcaJkLmgPoNeg?view_as=subscriberh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *