Blogikirjoitukset

Blogini tulevaisuus

Pitkään olen miettinyt blogini kohtaloa. Muuttaako sitä, lopetanko vai teenkö kokonaan uuden blogin. Blogissa olen avannut tapahtumia äitinä perheessä lasten, koirien ja miehen kanssa ja toiveestani, että selviäisin heidän kanssaan ja heidän erilaisten tempausten kanssa järjissäni. Nyt kuitenkin kaikki lapseni alkavat olla aikuisia. Kuopus kirjoittaa ylioppilaaksi keväällä ( toivottavasti) ja toiseksi nuorin on opiskelemassa Jenkeissä enkä usko, että kotiin palaa opiskelun jälkeen muuten kuin syömään ja rahaa pyytämään tai rahan pyytämisenkin hän osaa tehdä kännykällä. Muut lapseni ovat jo lähteneet pois kotoa aikaisemmin ja heillä on omat perheensä. Toki mies ja koirat asuvat edelleen kotona kanssani ja lapsia ilmestyy yllättäen ruoka-aikaa autolla pihallemme. Kaikki he ovat edelleen minulle rakkaita ja saavat minut välillä repimään hiuksiani päästä tekemisillää

Totta kai lapset ja lapsenlapset kuuluvat arkeeni edelleen, mutta ei siinä määrin kuin ennen. Heidän paikan päivänrutiineissa ovat ottaneet koirani Kaneli, Muskotti, Nose ja Pippuri. Älkää kuitenkaan kertoko lapsilleni sitä. Koirani täyttävät päiväni tekemisillään hyvin pitkälle. En ole vielä päässyt selville, että miten ne keksivätkin kaikkea ei niin järkevää tekemistä. Varmasti koirien touhut tulevat näkymään jossain määrin enemmän blogissani sillä he kyllä osaavat tehdä itsensä näkyviksi niin päivittäisessä tekemisessä kun myös blogissa. Instagramissa se poseeravat jo onnistuneesti ja sinne päivittelenkin jo ahkerasti kuvia päivän tekemisistäni.

Blogini tuleekin tulevaisuudessa koostumaan enemmän koiristani, matkoistani ja muista päivityksistäni. Kuitenkin epäilen, että lapseni tulevat tavalla tai toisella myös esiintymään blogissani. Sillä tunnen hyvin jälkikasvuni, he eivät voi olla tekemättä aina jotain sellaista mistä äitinä saa lisää harmaita hiuksia. ( onko ihme, että jo näin 50v hiukseni alkavat harmaantumaan) Lapsenlapsista ja heidän mummin itsetuntoa kohottavista kommenteista puhumattakaan ( muistaako mummi vielä kun Titanic upposi, oliko mummin lapsuudessa vielä autoja)

Myös harrastukseni plannerointi ja shoppailu/kahvittelu eivät voi olla näkymättä kirjoituksissani ja kuvissani. Meinaan myös palata rakkaan vanhan harrastukseni pariin eli valokuvaaminen. Nyt olen vihdoin päättänyt opetella myös miten muokkaan valokuvia paremmaksi. Todennäköisesti tulen vielä tulevaisuudessa kiroamaan sitä moneen otteeseen ja repimään lisää hiuksiani päästä, mutta siihen asti saatte vielä nauttia näistä ihan käsittelemättömistä kuvista.

Uskon, että blogini alkaa elämään uutta elämäänsä ja muuttuu tässä ajan mittaan, mutta toivon kuitenkin muutoksen olevan positiivinen ja jaksatte seurata sitä edelleen. Yritän myös päivitellä blogiani useammin. Nyt se on vähän jäänyt tämän jatkanko vai en-mietinnän ja kesän rankan muuttomme takia. Nyt kuitenkin yritän parantaa tapani ja mielelläni otan teiltä erilaisia ehdotuksia blogini suunnaksi vastaan ja sekä kertokaa mistä haluaisitte kuulla enemmän – koirista, matkustelusta vai kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *